SON DAKİKA

MUDURNULU ÖZLEM YILMAZ DOĞAL TAŞ BİLEKLİK MODASINI DEVAM ETTİRİYOR

Mudurnu’da “Taş Devri Şifa Evi” isimli işletmesi olan Özlem Yılmaz, doğal taş bileklik ve kolye modasını devam ettirmeye, insanlara doğal taşların sağladığı faydaları anlatmaya çalışıyor.

MUDURNULU ÖZLEM YILMAZ DOĞAL TAŞ BİLEKLİK MODASINI DEVAM ETTİRİYOR
A- A+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Haber: Rahman Topcu
Doğal taş bileklik ve doğal taş kolye modası devam ediyor. Doğal taş bileklik doğal taşlardan üretilen ve satışa sunulan ürünler arasında yer alır. Bazı taşların gücü olduğuna inanılır ve bazı rahatsızlıklara ruhsal problemlere iyi geldiği bilinmektedir. Bu yüzden de sağlık ve ruhsal açıdan kullanılmak istenen bu doğal taş bileklikleri herkes kullanma özelliğine sahiptir. Mudurnu’da ““Taş Devri Şifa Evi” isimli işletmesi bulunan Özlem Yılmaz da doğal taş modasını devam ettirmeye çalışan esnaflardan sadece biri. Yılmaz, Orta Çarşı’da bulunan dükkanında müşterilerinin beğenisine birçoğu kendi el emeği olan doğal taş bileklikleri sunuyor. Bir yandan da bu taşların insanlara sağladığı faydaları anlatmaya çalışıyor.

“HER İNSANIN BİR DOĞAL TAŞI VARDIR”
“Doğal taş bileklikler, zarif tasarımlarıyla her stile uyum sağlar. Gündelik giyimden özel davetlere kadar her türlü kıyafetle mükemmel bir şekilde uyum sağlarlar. İster tek başına kullanın ister diğer bilekliklerle bir arada takın, şıklığınızı tamamlayacak ve tarzınıza özgü bir dokunuş katacaktır.” diyen Özlem Yılmaz, doğal taş bilekliklerin kullanım alanlarının her insanda farklılık gösterse de her insanın bir doğal taşının olduğunu ifade etti.  Yılmaz, yaz ayının gelmesiyle birlikte doğal taş bilekliklere ve kolyelere ilginin de arttığını söyledi.  

FAYDALARINI SIRALADI
Doğal taşların faydalarını açıklayan Yılmaz, “Doğal taşların enerjisi, kullanıcılarına pozitif etkiler sağlar. Taşların taşıdığı enerji, insanların duygusal ve zihinsel dengeye ulaşmalarına yardımcı olur. Her taşın kendine özgü bir frekansı vardır ve bu frekans, enerji merkezlerimizi dengeleyerek ruhsal iyilik hâlimizi artırır. Doğal taş bileklikleri takarak, enerji dengenizi sağlayabilir ve kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz.” dedi.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.