SON DAKİKA

Motosiklet sürücüsü yaralandı
Bolu'da otomobille çarpışan motosiklet sürücüsü yaralandı

Bolu’da otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı.

Bolu'da otomobille çarpışan motosiklet sürücüsü yaralandı
A- A+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Kaza, Karaçayır Mahallesi Ali Rıza Tekemen Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, aynı yönde seyreden E.Ş. yönetimindeki 14 ADJ 563 plakalı motosiklet ile S.Ş. idaresindeki 14 AB 788 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü yola savrularak yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından yaralı E.Ş., ambulansla Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazanın ardından açıklama yapan otomobil sürücüsü S.Ş., "Sağ şeritten ileriyordum. Bir kütleme oldu, durdum. Bağırma sesini duyup arabadan indim, yoksa gidecektim. Ne olduğunu ben de anlamadım. Önüm bomboştu. Kimseyi görmedim" dedi.

Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •