SON DAKİKA

MUDURNU'DA ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ İÇİN YENİ OKUMA SALONU

Mudurnu Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, pandemi süreci sonrası üniversitelerden uzak kalan öğrenciler için yeni dönemde aktif kullanabilecekleri bir okuma salonu oluşturdu.

MUDURNU'DA ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ İÇİN YENİ OKUMA SALONU
A- A+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Haber: Rahman Topcu 

Mudurnu Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, ilçede eğitim gören üniversite öğrencilerine yönelik Mudurnu Gençlik Merkezi bünyesindeki salonlardan birini okuma salonu olarak dönüştürdü. Mudurnu İlçe Halk Kütüphanesiyle yapılan iş birliği kapsamında yeni salon kitaplar, dergiler ve süreli yayınlarla donatıldı.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Mudurnu Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Melik Eren, “Pandemi süreci sonrası eğitimlere ara verilen öğrencilerin yeni dönemde eğitimlerine başladıklarında aktif olarak kullanabilecekleri bir okuma salonu hazırlamak istedik. Öğrenciler burada sadece kitap okumak için değil aynı zamanda sınavlarına hazırlanıp ders çalışabilecekler, münazara edebilecekler ve kafalarını dinleyebilecekler. Okuma salonuna gelen öğrencilerimiz, çay, kahve ve internet hizmetlerinden ücretsiz olarak yararlanabilirken, Nazım Hikmet'in, Dostoyevski'nin, Kafka'nın, Ahmet Ümit'in ve daha birçok yazarın, çizerin, düşünürün eserlerine de ulaşım sağlayacaklar. Bizim bu çalışmamıza kitap ve yayın desteği veren Mudurnu İlçe Halk Kütüphanesi Müdürü Mustafa Karacakaya ve ekibine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Yeni dönemde tüm üniversiteli arkadaşlarımızı da Gençlik Spor Müdürlüğümüze ve Gençlik Merkezimize bekliyorum.” dedi.

Reklam
Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.