SON DAKİKA

MUDURNU KÜTÜPHANESİ ARTIK DAHA MODERN

Mudurnu İlçe Halk Kütüphanesi, son dönemde yapılan köklü değişimlerle daha modern hale getirildi.

MUDURNU KÜTÜPHANESİ ARTIK DAHA MODERN
A- A+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Haber: Rahman Topcu

İlçe merkezindeki Demirciler Çarşısı’nda bulunan Halk Kütüphanesi’nde iç ve dış yenileme çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Mudurnu Belediyesi’nin de katkılarıyla son olarak kütüphanenin iç boya işlemleri yapıldı. Gerek içeriğin zenginleştirilmesi gerekse binanın fiziki durumunda yapılan değişikliklerle kütüphane daha modern hale getirildi.

Kütüphane Müdürü Mustafa Karacakaya, “Göreve başladığımız ilk günden bu yana Mudurnu Halk Kütüphanemizin gelişimi için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Mudurnu’da yaşayan vatandaşlarımız, öğrencilerimiz ve ziyaretçilerimiz için kütüphanemizin eksiklerini hızla tamamlamaya gayret ediyoruz.Kütüphanemize çok fonksiyonel bir yazıcı kazandırarak hem vatandaşlarımızın hem de öğrencilerimizin işlemlerini yapmalarını sağladık. Yazıcımıza bağlı iki bilgisayar ve toplamda dört bilgisayarla ziyaretçilerimize internet hizmeti sunduk. Bunların yanı sıra kütüphanemizde ciddi anlamda bir kitap kaydı gerçekleştirip kitaplarımızın tasnifini yaptık. Mudurnu Kütüphanesinde ziyaretçiler istedikleri kitapları istedikleri zaman kolaylıkla ulaşabilecekler. Kütüphanemizin iç dizaynında öğrencilerimize ödev yapacak ve çeşitli oyunlar oynayabilecekleri alanlar oluşturduk. Önümüzdeki zamanlarda da kütüphanemizin mobilyalarını değiştirerek ve bir takım masa sandalye değişimi yaparak kütüphanemizin konfor alanları oluşturmaya çalışacağız. Ziyaretçilerin ilgi odağı haline gelmesi gereken yerlerden biri kütüphane, bu noktada kütüphanemizin tahrip olan duvarlarının tamiri ve zamanla aşınan duvarların yeniden boyanması gerektiği Mudurnu Belediyemize ilettik. Sağ olsunlar kısa bir süre içerisinde boyama işlemini yaparak kütüphanemizi daha ferah bir hale getirdiler. Başta Mudurnu Kaymakamımız Fatih Çevik olmak üzere, Belediye Başkanımız Necdet Türker’e ve çalışmaları ilgiyle takip ederek yardımcı olan Belediye Başkan Yardımcımız Atakan Türker’e çok teşekkür ederim.” dedi.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.