SON DAKİKA

MUDURNU İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ’NDEN YAZ KURSU ÖĞRENCİLERİNE SEMİNER

Mudurnu İlçe Müftülüğü İlçe Vaizi Murat Erdoğan tarafından Mudurnu Toki Camiinde Yaz Kuran Kursu öğrencilerine ‘Çevre Ahlakı ve Teknoloji bağımlılığı’ semineri verildi.

MUDURNU İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ’NDEN YAZ KURSU ÖĞRENCİLERİNE SEMİNER
A- A+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Haber:Rahman Topcu

Mudurnu İlçe Müftülüğü Vaizi Erdoğan, “Birçok çocuğun Kur’an-ı Kerim ve dini bilgiler öğrendiği Yaz Kur’an Kursları büyük ilgi görüyor. Bizler burada çocuklarımıza çevreye karşı nasıl duyarlı bir birey oluruz ve bilinç kazanırız bunu aşılamaya çalışıyoruz. Çevre kirliliği günümüzde gittikçe artan sorunlardan bir tanesi. Bu konuda evde, mahallede ve okulda, gittiğimiz gezdiğimiz her yerde nasıl bunun önüne geçeriz bunu konuşuyoruz. Çocuklar birçok konuda olduğu gibi bu konuda da biz büyüklerden daha bilinçliler. Teknoloji bağımlılığı konusunda da onların nasıl bilinçli kullanıcı olabileceklerini anlatmaya çalıştık.” dedi. Erdoğan, Kuran kurslarında dini eğitimlerin yanı sıra bu eğitimlerinde çocuklar için önemli olduğunu ifade etti.

Mudurnu İlçe Müftüsü Mustafa Yeşilorman, “Yaz Kur’an Kurslarımız, doğru dini bilginin doğru bir yöntemle çocuklara aktarıldığı önemli eğitim merkezleridir. Kâinatın efendisi çocuklara kızmaz, yaramazlıklarını görmezden gelirdi. Yapmış oldukları hataları şefkat ve öğütle düzeltmelerine fırsat verirdi. Peygamberimizin çağları aşan rehberliğinde çocuklarımızın camilerde sevinçle vakit geçirmesini istiyoruz. Camilerimiz çocuklarımızın sesleriyle şenlensin istiyoruz. Tüm çocukları ve gençleri cami ve Kur’an kurslarındaki yaz kurslarına bekliyoruz” dedi. 

 

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.