SON DAKİKA

Kamu bankası 5000 TL destek ödemesi verecek! Açıklama akşam saatlerinde geldi

O kamu bankasından vatandaşı mest edecek kampanya başladı. Emekliye 5000 TL karşılıksız destek ödemesi. Akşam saatlerinde açıklama geldi.

Kamu bankası 5000 TL destek ödemesi verecek! Açıklama akşam saatlerinde geldi
A- A+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Ziraat Bankası, emekliler için yeni ödeme miktarını açıkladı. Yeni yılda yeni promosyon kampanyaları başlatan kamu bankası, emekli maaşını taşıyan ve 3 yıllığına kendisinden alan emekliye tamamen karşılıksız ve geri ödemesiz 5000 TL nakit destek verecek. Sadece bu kadar da değil, Ziraat Bankası’ndan tamamen emekliye özel düşük faizli kredi ve faizsiz nakit avans imkanları da var. İşte emekliye özel yeni kampanyalar…

Yeni yılda kamu bankalarının emekliler için kampanya ve fırsatları sürüyor. Ziraat Bankası da bu konuda kesenin ağzını açan bankalardan biri oldu. Emekliye promosyon ücretlerini güncelleyen Ziraat Bankası ek kampanyalarını da duyurdu. Emekli maaşı alanlar için Ziraat Bankası’nda promosyonu ek düşük faizli kredi ve faizsiz nakit avans imkanları var. Ocak 2024 Ziraat Bankası emekli promosyon kampanyası ve merak edilen her şey haberimizde…

EMEKLİYE 5000 TL KARŞILIKSIZ NAKİT PROMOSYON

Ziraat Bankası, emekli maaşını kendisine Taşıyan tüm emekliler için yeni promosyon kampanyasını açıkladı. Emekli maaşını getiren ve 3 yıllığına da kendisinden almayı taahhüt edenlere yüksek promosyon vadeden Ziraat Bankası’nın yeni rakamı 5.000 TL oldu. 7500 TL ve üstü maaş alan tüm emekliler promosyon için sadece 3 yıllık sözleşme imzalayarak hemen nakit destek ödemesi alabilir.

15.000 TL DE FAİZSİZ KREDİ

Ziraat Bankası müşterileri için kesenin ağzını sonuna kadar açıyor. Yeni yılda yeni faizsiz kredi kampanyaları da düzenlemeye devam eden kamu Bankası, başvuru yapan emekliye 15.000 TL’ye kadar faizsiz nakit avans fırsatı sunuyor. 6 ay içinde geri ödemeli olarak verilen faizsiz nakit alan hemen IBAN numarasına tanımlanıyor.

EMEKLİ KREDİSİ PAKETLERİ DE GÜNCELLENDİ

Ziraat Bankası’nın yeni kampanyası kapsamında emekli kredisi paketleri de güncellendi. Emekliler Ziraat Bankası müşteri savunmaları halinde düşük faizli kredi fırsatlarını da hemen değerlendirebiliyor. 36 ay vadeli olarak verilen düşük faizli emekli kredisi kampanyaları için şubeye gitmeye de gerek yok. Online ortamda başvurular Hızlı ve kolay gerçekleşiyor emekliler Böylece nakit ihtiyaçlarını çok hızlı bir şekilde karşılayabiliyor.

31 OCAK’A KADAR BAŞVURULAR AÇIK

Ziraat Bankası’nın yeni kampanyalarına katılmak isteyenler için başvurular 31 Ocak tarihine kadar devam ediyor. Mobil bankacılık ya da internet bankacılığı hizmeti kullanmayan emekliler başvuru için TC kimlik kartı ile şubelere de gidebilir.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.