SON DAKİKA

FAİK ÖZTRAK VE TANJU ÖZCAN'IN İP POLEMİĞİ

FAİK ÖZTRAK VE TANJU ÖZCAN'IN İP POLEMİĞİ
A- A+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın Ankara’ya başlattığı ‘Adalet ve Değişim’ yürüyüşünde 6.güne gelindi. Yürüyüş tüm hızıyla devam ederken ulusal basında yankı bulmaya devam ediyor. Özcan’ın yürüyüşüne ilişkin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan gelen olumlu yoruma CHP Sözcüsü Faik Öztrak tepki gösterdi. Öztrak’ın yorumlarına Tanju Özcan cevap verdi.

SİZİN BOYNUNUZDAKİ İPİN KİMİN ELİNDE OLDUĞU BELLİ”

Faik Öztrak’ın, Başkan Özcan’a iplerinin sarayın elinde olduğunu söylemesine ilişkin, Özcan kişisel sosyal medya hesabı üzerinden şu şekilde yanıt verdi; “İplerimin sarayın elinde olduğunu iddia etmiş zavallı Faik Öztrak. Zaten siz saray rejimini değiştiremediğiniz için biz sizi değiştirmeye çalışıyoruz. Sizin boynunuzdaki ipin kimlerin elinde olduğu belli.”

KENDİMİ KIZILAY MEYDANINDA YAKARIM”

 Bu RTE bana 4,5 yıldır kan kusturuyor, sana 24 saat süre. Sarayla benim herhangi bir irtibatımı ortaya koyarsan kendimi Kızılay Meydanı’nda yakarım. Eğer ispat edemezsen sen de dünyanın en namussuz ve şerefsiz adamı olmakla tarihe geçersin” ifadelerini kullandı.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.