SON DAKİKA

SEDAŞ uyardı
Bolu Elektrik Kesintisi

Sakarya, Kocaeli, Bolu ve Düzce illerini kapsayan 19 bin 500 km2'lik görev bölgesinde elektrik dağıtım faaliyetlerini yürüten SEDAŞ, ilimizde yarın yaşanacak elektrik kesintilerine ilişkin duyuru yaptı.

Bolu Elektrik Kesintisi
A- A+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. (SEDAŞ), Bolu’da yarın yaşanacak planlı elektrik kesintilerini paylaştı. Bakım onarım çalışmaları kapsamında planlanan elektrik kesintileri başta Göynük, Mudurnu, Dörtdivan, Mengen, Gerede olmak üzere Merkez ilçenin pek çok mahallesinde etkili olacak.

SEDAŞ yetkilileri, vatandaşların planlı kesintilerden daha az etkilenmesi için cihazlarını önceden şarj etmelerini ve prizde cihaz bırakmamaları gerektiğini belirtti.

Ayrıca, SEDAŞ ekipleri, çalışmaların en kısa sürede tamamlanması amacıyla gerekli tüm önlemleri alacaklarını ve acil durumlar için hatların açık tutulacağını da duyurdu.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.