Boluspor’da gelişmeler taraftarları sevindirmeyi sürdürüyor. Geçtiğimiz sezon Şubat ayında kapanan Bolu Atatürk Stadyumu’ndan müjdeli haber geldi.
Bolu Atatürk Stadyumu’nda 6 aylık bilmece sona erdi. Boluspor Kulüp Başkanı Mahmut Alan’ın verdiği stadyum müjdesi yerine geliyor. Son olarak geçen sezon Şubat ayında kapatılan Bolu Atatürk Stadyumu, Temmuz ayı sonunda yeniden Boluspor taraftarlarına ve Boluspor’a hizmet etmeye başlayacak. Tadilata başlanacak, eksiklerin giderilmesi ile ilgili olarak, görevlendirilen mühendisler Bolu Atatürk Stadyumu’nda bir dizi incelemelerde bulundu. Gelen heyetin stadın 2025-26 da oynanacak yeni sezona yetişmesi için bir problem olmadığını müjdeledikleri bildirildi.
Edinilen bilgiye göre ilk olarak Kale Arkası Tribün’ün üstü kapatılacak. Basın ve protokol tribünü hazır hale getirildikten sonra Boluspor taraftarları için 1800 kişilik yer, deplasman taraftarları için ise yaklaşık 100 kişilik yer yapılacak. İşlemlerin birkaç haftada bitmesiyle birlikte stadyumda maç oynanmaya başlanacak. Lig sürerken önce Kapalı Tribün yıkılacak. Sonra da Maraton Tribünü yıkılacak. En son eksik olan kale arkası tribün de yapılacak ve stadyum tamamlanacak.

































