SON DAKİKA

YENİDEN REFAH PARTİSİ'DEN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜNDE FARKINDALIK YÜRÜYÜŞÜ

Yeniden Refah Partisi Bolu İl Teşkilatı, 24 Kasım Öğretmenler Gününde farkındalık yürüyüşü gerçekleştirdi.

YENİDEN REFAH PARTİSİ'DEN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜNDE FARKINDALIK YÜRÜYÜŞÜ
A- A+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

24 Kasım Öğretmenler Günü farkındalık yürüyüşüne Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Sadettin Baskın, Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Aday Adayı Eşref İşler, Yeniden Refah Partisi Kadın Kolları, Yeniden Refah Partisi İl Gençlik Kolları yönetimi ve öğretmenler katıldı. 

Belediye Binası önünde başlayan yürüyüş Valilik Önünde son buldu.

“ÖĞRENCİSİNE BALIK VERMEMİŞ, BALIK TUTMAYI ÖĞRETMİŞLERDİR”

Burada bir konuşma yapan Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Sadettin Baskın, “Halkımıza 24 Kasım’ın farkındalığını sağlamaya çalıştık. Tüm öğretmenler eğitim hayatlarını öğrencilerine adamıştır. Onların sorunlarını çözmek için ellerinden gelen her şeyi yapmışlardır. Öğretmenler, öğrencisine balık vermemiş, balık tutmayı öğretmişlerdir. Öğretmek gibi bir eylemin öncüleri olan öğretmenler sanatı, bilimi, doğruyu, kısaca insanı insan yapan tüm değerlerin yansıtıcısıdır. Öğretmenlerimiz insan yetiştirmek için sevgi ve özveri ile görevlerini yerine getirmektedirler. 24 Kasım Öğretmenler Gününüz kutlu olsun” ifadelerine yer verdi.
 

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.