SON DAKİKA

YAŞLI ADAMI ARAÇLA EZEREK ÖLDÜREN ZANLI ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Bolu'da bir kişinin öldürülmesine ilişkin gözaltına alınan zanlı ve eşi adliyeye sevk edildi.

YAŞLI ADAMI ARAÇLA EZEREK ÖLDÜREN ZANLI ADLİYEYE SEVK EDİLDİ
A- A+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Merkeze bağlı Sultan köyünde İsmail Çetin (62) ile İ.B. arasında, iddiaya göre alacak verecek nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüştüğü olayda İ.B, Çetin'i göğsünden bıçakladı. İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi'ne kaldırılan Çetin, burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

İl Jandarma Komutanlığı Suç Araştırma ve İstihbarat timleri, olayın ardından kaçan şüpheli İ.B'nin saklandığı yeri tespit etti. Ekipler, kent merkezindeki adrese düzenledikleri operasyonla zanlıyı ve olay esnasında yanında olduğu öne sürülen eşi A.B'yi gözaltına aldı. Jandarmadaki işlemleri tamamlanan çift, sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.

Öte yandan Çetin'in, alacak meselesi nedeniyle çıktığı iddia edilen kavgada ilk önce bıçaklandıgı ve ardından araçla ezilerek öldürüldüğü belirtildi.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.