SON DAKİKA

TANJU ÖZCAN
“VURA KIRA DEĞİL, GÜLE OYNAYA ANKARA'YA YÜRÜYORUZ”

Bolu’dan Ankara’ya 'Değişim ve Adalet' yürüyüşü başlatan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “Biz burada vura kıra değil, güle oynaya Ankara’ya gidiyoruz. Değişimi sağlamak için, Türkiye’deki muhalefetin umudunu yeşertmek için yürüyoruz. 21 yıldır AK Parti’nin yönetimde kalmasını sağlayan Bay Kemal ve arkadaşlarının görevi bırakması için yürüyoruz.” dedi.

“VURA KIRA DEĞİL, GÜLE OYNAYA ANKARA'YA YÜRÜYORUZ”
A- A+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

HIZIR İLYAS YILDIRIM

CHP’den, sosyal medya paylaşımları gerekçe gösterilerek kesin ihracı istenen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “Adalet ve Değişim” adı altında Bolu’dan Ankara’ya başlattığı yürüyüşün üçüncü gününde önemli açıklamalarda bulundu. Bolu’dan başlayan yürüyüşünde Gerede ilçesine kadar ulaşan ve 50 kilometreyi geride bırakan Özcan, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçimler öncesi ‘Ben Kemal geliyorum’ sloganına atıfta bulunarak ‘Ben Tanju geliyorum’ karşılığı verdi.

“KALK ARTIK O KOLTUKTAN”

Değişim adına yürünecek olan en doğru yerin CHP Genel Merkezi olduğunu belirterek sözlerine başlayan Özcan, “Çünkü Türkiye’nin 5 yılını çaldıran bir CHP’ye tepki göstermeyeceksek kime göstereceğiz. Hiçbir şey olmamış gibi yapmamız Atatürk’ün devrimci ilkesine sığar mı? Bir Atatürkçü böyle bir ortamda ses çıkarmayacaksa, partinin badem bıyıklılara, 10 Aralıkçılara, Sorosçulara teslimine göz yumacaksa ben kendi partililiğimden şüphe ederim. Benim bu tavrım demokratik bir tavırdır. Biz burada vura kıra değil, güle oynaya Ankara’ya gidiyoruz. Değişimi sağlamak için, Türkiye’deki muhalefetin umudunu yeşertmek için yürüyoruz. 21 yıldır AK Parti’nin yönetimde kalmasını sağlayan Bay Kemal ve arkadaşlarının bırakması için yürüyoruz. Sayın Kılıçdaroğlu’nun sosyal hesaplarının altında artık görevi bırakmasına yönelik binlerce yorum var. Halkın istemediği bir yönetim özel olarak seçilmiş delegeler tarafından sürdürülemez. Eğer bunu böyle yaparsan seçmen seni sandıkta öyle bir tokatlar ki olan bize, olan bu ülke sevdalılarına olur. Mustafa Kemal Atatürk’ün kemiklerini bir kez daha sızlatmış olursunuz. Kalk artık o koltuktan. Kılıçdaroğlu partiyi bitiriyor. Atatürk’ün koltuğunu 13 yıl boyunca bu partililer sana verdi ama sen koltuğa sahip çıkamadın, gereğini yapamadın.” dedi. 

GÜRSEL TEKİN’E CEVAP VERDİ

Kılıçdaroğlu’na yönelik sözleri nedeniyle kendisini eleştiren CHP’li Gürsel Tekin’e de cevap veren Özcan, “Gürsel tekin şu anda işsiz kaldı. CHP’nin İstanbul İl Başkanı olmaya çalışıyor. Bunun için de inanmadığı halde sayın Kılıçdaroğlu’nu her ortamda savunmaya çalışıyor. Aslında sevdiğim de biri ama koltuk galiba tatlı geliyor. Gürsel Tekin, İstanbul’daki başkanlığı dönemindeki şatafatlı günlerini galiba özlüyor. Yeniden il başkanı olmak için nasıl on takla attığını her partili gibi bende biliyorum.” diye konuştu.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.