SON DAKİKA

Vali Aydın'dan gazeteciler günü mesajı

Bolu Valisi Abdulaziz Aydın, '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü' dolayısıyla bir tebrik mesajı yayımladı.

Vali Aydın'dan gazeteciler günü mesajı
A- A+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Kentteki basın mensuplarının gününü kutlayan Vali Aydın, mesajında şu ifadelere yer verdi: ‘Basın, toplumun doğru ve tarafsız bilgiye erişimini sağlayarak demokrasinin güçlenmesinde ve bireylerin bilinçlenmesinde hayati bir rol oynamaktadır.  Yazılı, görsel ve dijital medya platformlarının çeşitlenmesiyle birlikte günümüzde gazetecilik mesleği, yalnızca haber aktarmaktan öte, kamuoyu oluşturma ve toplumsal sorunlara ışık tutma gibi önemli bir sorumluluğu da üstlenmektedir.

Zor koşullarda ve büyük riskler altında doğru haberin peşinde koşan gazetecilerimizin çabaları, vatandaşlarımızın sorunlarını dile getirerek çözüm yollarının bulunmasına katkı sunmakta, toplumun her kesimini bir araya getiren köprü vazifesi görmektedir. İnsan haklarına, özel hayata ve etik değerlere saygı göstererek yürüttükleri bu meslek, fedakârlık ve özveri gerektiren bir misyonu ifade etmektedir.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •