SON DAKİKA

Bolu'lu Müzisyenlerden
Ustaya Saygı Konseri

Bozkırın Tezenesi Neşet Ertaş, vefatının 11. yıldönümünde Bolu Belediyesi katkılarıyla anılacak. Bolulu müzik öğretmenlerinin düzenlediği "Ustaya Saygı" isimli özel anma gecesinde Neşet Ertaş’ın başarılı eserlerini dinlemek isteyen tüm Bolulular, bu ücretsiz konsere davetli.

Ustaya Saygı Konseri
A- A+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Bolu'nun müzik alanındaki değerli öğretmenleri, Türk halk ozanı Neşet Ertaş'ın 2012 yılında kaybının üzerinden 11 yıl geçmesinin ardından "Ustaya Saygı" adını verdikleri özel bir konserle anma etkinliği düzenliyorlar.

Bolu Belediyesi'nin destekleriyle gerçekleşecek olan bu anlamlı etkinlik, Neşet Ertaş'ın unutulmaz eserlerini ve türkülerini saygıyla yâd etmeyi amaçlıyor. Konser, 25 Eylül 2023 Pazartesi günü saat 20.00'de Necip Fazıl Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Bolulu müzik öğretmenleri, Bozkırın Tezenesi Neşet Ertaş'ın en sevilen şarkılarıyla sahnede olacaklar ve bu eşsiz sanatçının mirasını yaşatmaya devam edecekler.

Tüm Bolu halkı, bu anlamlı etkinliğe davet edilirken; Neşet Ertaş'ın büyük sanatına duyulan saygıyı paylaşmak ve unutulmaz eserlerini bir kez daha dinlemek için Bolulu vatandaşlar bu konsere bekleniyor.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.