SON DAKİKA

2. Şampiyon Köyler Ligi Futbol Turnuvası
Turnuvada Heyecan artıyor

Toplamda 48 Köy tıkımının katıldığı 2. Köyler ligi futbol turnuvasında eleme maçlarından sonra yarı finale kalan takımlar belli oldu.

Turnuvada Heyecan artıyor
A- A+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Bolu Amatör Spor Kulüpleri ve Muhtarlar Dernegi tarafından ortaklaşa düzenlenen 2. Şampiyon Köyler Ligi Futbol Turnuvasında yarı finale çıkan 4 takım şu şekilde belli oldu; Banaz Köyü, Örencik Köyü, Tekkedere Köyü, Alıçören Köyü yarı finale çıkan takımlar oldu. Final müsabakası 12.09.2023 (bugün) 20.00 – 21.15 saatleri arasında yapılacak karşılaşma sonrası 15.09.2023 Cuma günü oynanacak final maçı ile köyler ligi şampiyonu belli olacak.

2. Şampiyon Köyler Ligi Futbol Turnuvasında konuşan Muhtarlar derneği başkanı Fikret Özen yaptıgı açıklamada: “Bu turnuvalar Bolu’ya ayrı bir hava getirdi, Karaçayırda müsabakalar yogun bir seyirci kalabalığı oluşturmaktadır. Köylerden gelen insanlar zevkli müsabakaları seyretmekte olup, bu müsabakalar Bolu Spor turizmine katkı saglayacagını düşünmekteyim. Şimdiden şampiyon olacak takımı tebrik eder ve turnuvalarımıza katılım saglayan köy takımlarına teşekkür ediyorum” dedi.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.