SON DAKİKA

Bolu'da yapılan denetimlerde;
Trafikte hatalara, Af Yok ...

Bayram öncesi ve tatil boyunca İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı Trafik ekipleri tarafından 02-08 Haziran tarihleri arasında 1.418 uygulama noktasında yapılan denetlemelerde 46.540 araç denetlendi. Yapılan denetimlerde 2.972 araç sürücüsüne 9.912.771 TL idari para cezası uygulanırken 273 araç trafikten men edildi

Trafikte hatalara, Af Yok ...
A- A+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Bayram boyunca İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı Trafik ekipleri tarafından 02-08 Haziran tarihleri arasında 1.418 uygulama noktasında yapılan denetlemelerde 46.540 araç denetlendi. Yapılan denetimlerde 2.972  araç sürücüsüne 9.912.771 TL idari para cezası uygulanırken 273 araç trafikten men edildi.Yapılan denetimlerde en çok hız ihlalinde bulunan araç ve sürücüsüne ceza kesildiği bildirildi. Yapılan denetimlerde periyodik muayene yapılmayan araç sayısı ise 175 adet olarak tespit edildi. 46 aracın ise zorunlu mali sigorta yaptırmadığı için tespit edilerek işlem yapıldığı vurgulandı. 105 kişinin ise belgesiz araç kullandığı için cezai işlem uygulandığı belirtildi. 

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •