SON DAKİKA

“SÖZÜMÜZ OLMALI”
TOKER, BELEDİYE MECLİS ÜYELİĞİ'NE TALİP

Cumhuriyet Halk Partisi Bolu İl Kadın Kolları Başkanı Zuhal Işın Toker, CHP’den Bolu Belediye Meclis Üyeliği için başvuruda bulunacağını açıkladı.

TOKER, BELEDİYE MECLİS ÜYELİĞİ'NE TALİP
A- A+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Sevgi PİLGİ

CHP Bolu İl Kadın Kolları Başkanı Zuhal Işın Toker, Belediye Meclis Üyeliğine aday adayı olacak. Toker, aday adaylığı başvurusunu bugün yapacak.

Zuhal Işın Toker, Türk kadınına seçme ve seçilme hakkının verilmesinin 89. Yıldönümü olan 5 Aralık gününü Belediye Meclis Üyeliği başvurusu için seçtiğini belirterek 5 Aralık’ın önemine dikkat çekti. 

“HER PLATFORMDA KADINLAR VARLIKLARINI HİSSETTİRMELİ”

Toker, yaptığı açıklamada “Bir kadın olarak atamın bana verdiği bu hakları kullanmak için bugün belediye meclis üyeliğine başvuruda bulunacağım. Özellikle 5 Aralık gününü seçtim. Çünkü ben memleketime ve halkıma hizmet etmek için buradayım. Makamlar mevkiler çok önemli değil. Amacımız sadece hizmet etmek.  Çünkü biz kadınlar emeğimiz varsa sözümüz de olmalı diyoruz ve her platformda kadın varlığını hissettirmek için buradayız. Mecliste de belediyede de olmalıyız.  Her platformda kadınlar varlıklarını hissettirmeli. Ben halkıma hizmet etmek için yola çıktım. Tüm arkadaşlarıma da başarılar diliyorum” ifadelerine yer verdi.  

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.