SON DAKİKA

Telefonunun camı kırılanlar dikkat: Bolu'da telefonlarda ekran değişimi yerine ekonomik tadilat!

Bolu'da 7 yıldır esnaflık yapan Fakülte İletişim sahibi Burak Şener, Bolu Hedef Gazetesine özel röportaj verdi. Şener ile yaptığımız röportajda telefon tamirini yaptığını, 2. el telefon alış satış bulunduğunu ve aksesuar satışının olduğunu söyledi.

Özel Haber
Telefonunun camı kırılanlar dikkat: Bolu'da telefonlarda ekran değişimi yerine ekonomik tadilat!
A- A+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

ÖZEL HABER: İBRAHİM ATALAY

Bolu doğumlu olan ve 7 yıldır esnaflık yapan Burak Şener, Bolu'da Gölköy doğumlu. 27 Yaşındaki genç telefoncu yıllardır bu mesleğin içinde olduğunu belirterek, " Yıllardır esnaflık yapıyorum. Şuanda satışlar olağan durumda. İkinci el alış satışımız mevcut. Elimizde 2.000 TL'den başlayan ve 45.000 TL'ye kadar çıkan fiyatlarda telefonlar var" açıklamasını yaptı.

"Ekonomik tadilat modeli yapıyoruz"
Telefonların ekranları kırıldığında ya da çatlaması üzerine ekonomik tadilat yaptıklarını belirten Şener, "Telefonlarda ekran değişimi yerine üst ekran lensi ile ekonomik tadilat modeli uyguluyoruz. Bu şekilde tamiri kolay ve kullanıcı içinde gayet uygun fiyatlı oluyor. Telefonun orjinali bozulmuyor" ifadelerini kullandı.

Üst düzey anakart tamiri, cam tamiri ve ekonomik tamir yaptığını belirten Şener, Güler 1 İşhanı'nda hizmet veriyor. Fakülte İletişim olarak tüm kitlelere hitap ettiklerini dile getiren Şener, " Herkesi bekleriz dükkanımız daima açık. Bizler Bolu'ya Bolu'daki insanlara güzel hizmet ve uygun bütçeli tamir uygulamaya çalışıyoruz." açıklamalarında bulundu.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

4 yorum yapılmış

  • [email protected] (2 ay önce)
    Telefon numarası alabilirmiyim
    0
    0
    Yanıtla
  • ALİ Gündoğan (2 ay önce)
    Reeder TLF numun ekranı çatladı tamiratı için ne kadar ücret alırsınız İstanbul dayım
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ayhan Akbas (2 ay önce)
    Selamünaleyküm size ulaşacağım numaranız varmı
    %34
    %66
    Yanıtla
  • 0549 625 19 96
    %100
    %0
    Yanıtla