SON DAKİKA

ÖZKALEM, GENÇLERİN SAĞLIĞINI
TEHDİT EDEN OYUNLARA DİKKAT ÇEKTİ

Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanı Cihan Özkalem, gençler arasında yaygınlaşan ve sağlıklarını tehdit eden oyunlara karşı uyarılarda bulundu.

TEHDİT EDEN OYUNLARA DİKKAT ÇEKTİ
A- A+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Özkalem, gençlerin ellerinde ciddi yaralar oluşturan "kanlı para" oyunu gibi zararlı oyunların, sosyal medya platformları aracılığıyla yayıldığını belirtti. Uzmanların, bu oyunların kan akmasına neden olabileceği ve bulaşıcı hastalıklara yol açabileceği uyarısında bulunduğuna dikkat çeken Özkalem, yetkililere çağrıda bulunarak, bu tür içeriklerin denetlenmesi gerektiğini vurguladı.

Cumhuriyetimizin 100. yılını kutladığımız bu dönemde genç neslin ülkenin en büyük zenginliği olduğunu ifade eden Özkalem, gençlerin zararlı içeriklere maruz kalarak değil, kalbini ve aklını doyuracak oyunlarla büyütülmesi gerektiğini vurguladı. 

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı olarak gençlerin sağlıklı ve güvenli bir ortamda yetişmelerini sağlamak için çeşitli projeler geliştirdiklerini açıklayan Özkalem, "Ocaktabul, Bilgiakını, Odak 2023, ÜOUZEM gibi çalışmalarımızla gençlerimizin pozitif etkileşimde bulunabilecekleri platformlar oluşturuyoruz" dedi.

Özkalem, sözlerini, "Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında kaybedecek, unutulacak bir evladımız olmamalıdır. Bu nedenle, gençlerimizi zararlı içeriklerden koruyarak, onları sağlıklı oyunlarla buluşturmalıyız. Bu, geleceğimizi güvence altına almanın yolu" diyerek tamamladı.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.