SON DAKİKA

SAYGI ÖZTÜRK YAZDI
"TANJU ÖZCAN'IN CHP'DEN İHRACI KESİN GİBİ"

Sözcü yazarı Saygı Öztürk, CHP'den bir yıl süreyle ihraç edilen ve bir süre önce cezası biten Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın bu kez kesin ihraç istemiyle disipline sevk edilmesine ilişkin olarak, "İhracı kesin gibi" yorumunu yaptı.

A- A+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Öztürk, bugünkü yazısında şunları kaydetti:

"Yüksek Disiplin Kurulu (YDK), Özcan'la ilgili kararını vermek için aylarca beklemeyecek. Özcan'dan savunması istendi. Özcan, 20 Temmuz'da, ihraç talebine karşı YDK'da savunma yapacak. Daha önce yaptığı açıklamalarda da parti yönetimini küçük düşürücü beyanının olmadığını öne sürmüştü. Tanju Özcan hakkında YDK nasıl karar verir bilemem ama uzatılmadan hatta en kısa sürede sonuçlandırılacak. Başkanlığını CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Başkan Yardımcılığını Ahmet Ersen Özsoy'un yaptığı, üyeleri arasında İzmir Milletvekili Mahir Polat'ın, Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül'ün bulunduğu 15 kişilik YDK, 20 Temmuz'da Tanju Özcan'ı dinleyecek."

Partiden kesin ihracı istenen Tanju Özcan'la dün konuştuk. “Neden suçlandığımı bilmiyorum” diyor. Özcan şunları söylüyor: “Hangi paylaşımım, hangi konuşmam nedeniyle suçlandığımı bilmiyorum. Savunma yapmaya çağrıldım. O gün gittiğimde de bunu soracağım. Neden suçlandığımı bilmediğim için ancak öğrendikten sonra cevap vereceğim.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.