SON DAKİKA

TANJU ÖZCAN CHP GENEL MERKEZİ’NE GİREMEYECEK

TANJU ÖZCAN CHP GENEL MERKEZİ’NE GİREMEYECEK
A- A+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

BOLU’DAN ANKARA’YA YÜRÜYEN TANJU ÖZCAN CHP GENEL MERKEZİ’NE GİREMEYECEK

Bolu’dan Ankara’ya “Adalet ve Değişim” adı altında yürüyüş başlatan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, 12 Temmuz’da varmayı planladığı CHP Genel Merkezi’ne kendisinin ve beraberinde yürüyenlerin girişinin yasaklandığını duyurdu. Bu duruma tepki gösteren Özcan, “Bay Kemal, orası Atatürk’ün, halkın partisi. Senin babanın çiftliği değil.” dedi.

HIZIR İLYAS YILDIRIM (BHA-Bolu)

Sosyal medya paylaşımları nedeniyle CHP’den kesin ihracı istenen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP Lideri Kılıçdaroğlu’na istifa çağrılarına yanıt bulamayınca Bolu’dan Ankara’ya “Adalet ve Değişim” adı altında yürüyüşünü sürdürüyor. 189 kilometrelik yolun 100 kilometresini geride bırakan ve Kızılcahamam’a yaklaşan Özcan’a, kendisi gibi değişim isteyen yüzlerce vatandaş eşlik ediyor.

CHP GENEL MERKEZİ’NE GİREMEYECEK

3 Temmuz’da başladığı yürüyüşünü 12 Temmuz’da CHP Genel Merkezi önünde tamamlamayı hedefleyen Özcan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla CHP Genel Merkezi’ne kendisinin ve beraberinde yürüyenlerin girişinin yasaklandığını duyurdu.

“AÇ O KAPILARI, BU KADAR KORKMA”

Bu duruma tepki gösteren Özcan, paylaşımında şu ifadelere yer verdi; “Sözde Demokrat Bay Kemal ve ekibi paniklemiş. Hani ateş olsam cürmüm kadar yer yakardım! Korku dağları sarmış. Değişim için 12 Temmuz’da Ankara Genel Merkezi önüne gelecek olan ben dahil binlerce CHP’linin, Cumhuriyet ve Atatürk sevdalılarının partiye girişini yasaklamış. Bay Kemal; orası Atatürk’ün, halkın partisi. Senin babanın çiftliği değil. Ben senin evine değil, evime geliyorum. Aç o kapıları, bu kadar korkma. Değişim kaçınılmaz.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.