SON DAKİKA

Tanju Özcan canlı yayında şok çıkış;

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, katıldığı TV programında şaşırtıcı bir ana imza attı. Özcan, daha önceki "Siyaseti bırakırım" sözünü kanıtlamak adına ilginç bir yöntem tercih etti. İşte detaylar..

Tanju Özcan canlı yayında şok çıkış;
A- A+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

HABER: BARIŞ ESKİCİOĞLU

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan katıldığı TV programında, Bolu’da tekrar Belediye Başkanı seçileceğini ve çalışmalarına devam edeceğini söyledi.

2023 seçimleri öncesi taahhüt: Erdoğan kazanırsa siyaseti bırakırım

AP Parti’nin eski Milletvekili Mehmet Metiner, dün akşam ulusal kanalda düzenlenen canlı yayında Tanju Özcan'a "Sen Recep Tayyip Erdoğan seçilirse tekrar Bolu Belediye Başkan adayı olmayacağım demedin mi" sorusu üzerine Özcan, "O günlerde daha aday bile değildi. Sayın Kılıçdaroğlu'nun aday olacağını öngöremedim." cevabını verdi.

İstifa kararı canlı yayında imzalandı

2024 seçimleri için aynı taahhüdü yineleyen Özcan, stüdyoda heyecan dolu anlar yaşattı. "Bu sefer açık bir şekilde imzalayıp Erdoğan Aktaş beye vereceğim. Ben seçimi kaybedersem bırakırım siyaseti" dedi. Özcan, imzaladığı istifa kağıdını Metiner'in kameraya göstermesinin ardından sunucu Erdoğan Aktaş'a teslim etti.

Kağıdı imzaladı

Tanju Özcan kağıda yazdığı metinde, “ Yerel seçimleri kaybedersem siyaseti bırakıyorum. Sn Erdoğan’la uğraşmayacağım” notunu bıraktı ve tarih atarak imzaladı. 31 Mart yerel seçimleri hızla yaklaşırken Bolu’da kimin kazanacağı ise heyecan dozunu tavan yaptı. Tanju Özcan’ın iddialı bu çıkışı sonrası AK Parti Belediye Başkan Adayı Muhammet Emin Demirkol ile MHP Belediye Başkan Adayı İlhan Durak’ın bu konuya yaklaşımı nasıl olacak akıllarda soru işaret olarak kaldı.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.