SON DAKİKA

Sezonun kaderi 180 dakikaya bağlı

Eyüpspor ile  Göztepe Süper Lige çıktı. Süper Lige 3. bilet kime vuracak. Adana mı, Tuzla mı, Şanlıurfa mı, ligden düşen son takım olacak. Ya da Ümraniye, Manisa ikilisinden biri süpriz sonuçla lige veda edebilir mi? Tüm bu soruların yanıtı ligde kalan 180 dakikaya bağlı.

Sezonun kaderi 180 dakikaya bağlı
A- A+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Trendyol 1. Ligde Eyüpspor’un ardından geride bıraktığımız hafta Gençlerbirliği engelini 2 golle aşan Göztepe Süper Lig’e çıkan ikinci takım oldu. Ligde, Süper Lige üçüncü bilet aranıyor. Play-Off hattının şekillenmesi de kalan 180 dakikaya bağlı. Ayrıca Altay ve Giresunspor’dan sonra üçüncü takımda 33 ve 34. hafta sonunda belli olacak.

Yarış son haftaya kadar sürecek

Ligde Sakaryaspor 57 puanla üçüncü sırada yer alıyor. Hemen ardından 57 puanla Çorumspor, 55 puanla Kocaeli ve 53 puanla Bodrumspor sıralanıyor. Dört takımında 3. olma şansı son haftaya kadar sürebilir. Üçüncülük yarışında bu hafta Sakarya, ligde tutunma mücadelesi veren Tuzlaspor’u konuk edecek. Kocaeli de kendisi gibi üçüncü olma yarışı içindeki Bodrum’a gidecek. Erzurum yenilgsi ile fırsat tepen Çorumspor ise ligde kalmak için çırpınan Şanlıurfaspor’u ağırlayacak. Kuşkusuz ligin son haftası Körfez’de dev bir maça sahne olacak. Komşu iki kentin takımı Kocaelispor ile Sakaryaspor, Süper Lig yarışında adeta erken final mücadelesinde karşı karşıya gelecek. Lig üçüncülüğü için komşu iki kentin temsilcisi kozlarını paylaşacak. Sakarya, Çorum, Kocaeli ve Bodrum 3. lig yarışı verirken, 20 puanlı Boluspor, 47 puanlı  iki takım Bandırma ile Gençlerbirliği ligde 7. sırada yer almak için yarışıyor. 44 puanlı Erzurumspor’da Ümraniye’yi yenerek rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecek.

Düşecek üçüncü takım hangisi olacak?

Trendyol 1. Ligde Altay ile Giresunspor haftalar önce ligden düşmüştü. Ligden düşecek olan üçüncü takım kim olacak? Bu sorunun yanıtı da ligde oynanacak olan son 180 dakika sonunda belli olacak. 37 puanlı Manisa ve Ümraniye korkulu rüyayı atlatmak için bu haftaki maçlarına mutlak puan için çıkacak. 34 puanlı Şanlıurfa ve Tuzlaspor ile 33 puanlı Adana kalan 180 dakikada adeta ecel terleri dökecek. Altay ve Giresun’dan sonra ligden düşen üçüncü takım da kalan 180 dakikadan sonra belli olacak.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.