SON DAKİKA

ÖZEL ÇAMKENT ANADOLU LİSESİNDE MEZUNİYET HEYECANI

Özel Çamkent Anadolu Lisesi, başarılı, verimli, keyifli, dolu dolu geçen 2022 - 2023 eğitim öğretim yılını tamamlarken 12. sınıf öğrencileri ile görkemli bir mezuniyet balosu gerçekleştirdi

ÖZEL ÇAMKENT ANADOLU LİSESİNDE MEZUNİYET HEYECANI
A- A+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Koru Otelde düzenlenen baloda, Özel Çamkent Anadolu Lisesinin, Kurucusu  Ebru Akın, Okul Müdürü Aysun Sinan, değerli öğretmen kadrosu ve çok kıymetli öğrencileri bir araya gelerek lise son sınıfların mezuniyet coşkusuna eşlik etti. Baloya katılan tüm misafirler gurur, hüzün ve sevinci aynı anda yaşadı.

Özel Çamkent Anadolu Lisesi Kurucusu Ebru Akın konuşmasını: "Ailelerinden emanet olarak aldığımız değerli evlatlarımızı; idarecilerim, öğretmenlerim ve tüm çalışma arkadaşlarımla birlikte özgüveni yüksek hedefleri için cesaretle hareket eden, bilgili, görgülü, vatanını ve insanları seven bireyler olarak hayata kazandırmış olmaktan büyük mutluluk ve heyecan duyuyorum" sözleriyle sürdürüp başarı dilekleriyle tamamladı.

Reklam
Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.