SON DAKİKA

HÜSEYİN YAĞIN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI
“ORTAK ÖZNEMİZ MUDURNU”

Hüseyin Yağın, yerel seçimlerde Ak Parti Mudurnu Belediye Başkanı Aday Adaylığını duyurdu. Yağın, “Hep birlikte çalışacağız, hep birlikte başaracağız. Ortak öznemiz Mudurnu. Her şey güzel ilçemiz Mudurnu için” ifadelerini kullandı.

“ORTAK ÖZNEMİZ MUDURNU”
A- A+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Sevgi PİLGİ

2019-2023 yılları arasında AK Parti Mudurnu İlçe Başkanlığı görevini yürüten Hüseyin Yağın, 31 Mart 2024 yerel seçimleri öncesi Mudurnu Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı. 

2019 yılından bu yana AK Parti Mudurnu İlçe Başkanlığı görevini yürüten Hüseyin Yağın, bu görevinden geçtiğimiz günlerde istifa etti.

Hüseyin Yağın, yaptığı açıklamada, “22 yıllık Ak Parti iktidarımızda güzel ilçemiz Mudurnu’ya 4 etaptan oluşan 1288 daire kazandırdık. Nasip olursa ileride yetkiyi alırsak 2. Etap TOKİ ile alakalı çalışmalarımız olacak. Bunlar gerçekleştirdiğimiz hizmetlerimizin bazıları. Siz değerli vatandaşlardan alacağımız yetki ile de Cumhuriyetimizin 100. Yılına yakışır nice hizmetleri de ilçeye kazandıracağız, ilçemizi hak ettiği yere getireceğiz” ifadelerine yer verdi.

“MUDURNU’DA SPORA HER ANLAMDA DESTEK VERECEĞİZ”

 İlçede ilk olarak turizmi canlandıracaklarının altını çizen Yağın, “Yarım kalan projelerimizden olan doğalgazı da en kısa zamanda ilçemize sunacağız. Sokak hayvanları ile ilgili çalışmalar yapacağız. Hem sokak hayvanlarımızın güvenliği hem de siz hemşerilerimizin güvenliği için bir hayvan barınağı yapağız. İlçede istihdamı artırmak için kadın istihdamını artıracağız. Tescilli ürünlerin sayısını arttırmaya çalışacağız. Mudurnu’da spora her anlamda destek vereceğiz. Özellikle futbol alanında başarılı olacağımız günlere kavuşacağız. İlçede spor faaliyetlerini özellikle futbol sporunu her noktada destekleyeceğiz. 

HER ŞEY GÜZEL İLÇEMİZ MUDURNU İÇİN

İlçede yapılacak çok işimiz olduğuna inanıyorum. Ben de bu yüzden yerel yönetim olan belediyecilikte gördüğüm eksiklikler üzerine Ak Parti Mudurnu Belediye Başkan Aday Adayı olarak bu eksikliklerin giderilmesi noktasında bugün Ak Parti Belediye Başkan Aday Adaylığımı açıklıyorum. Siz değerli hemşerimizin desteği ile de hep birlikte çalışacağız, hep birlikte başaracağız. Ortak öznemiz Mudurnu. Her şey güzel ilçemiz Mudurnu için” şeklinde konuştu.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.