SON DAKİKA

Nişan hatırası altınları kurtardı

Bolu’da içerisinde yaklaşık 205 bin lira değerinde ziynet eşyası bulunan çanta, jandarma ekiplerinin çantadaki nişan magnetinden yürüttüğü araştırma sonucu sahibine ulaştırıldı.

Nişan hatırası altınları kurtardı
A- A+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Çaydurt mevkisinde yol kenarında bir çanta bulan vatandaş, durumu İl Jandarma Komutanlığı ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye giden ekipler, çantada yaptıkları incelemede yaklaşık 205 bin lira değerinde 3 altın bilezik, bir çeyrek altın ve çeşitli çocuk kıyafetleri olduğunu tespit etti.

Ekipler, sahibini belirlemek için çantadaki bir nişan magnetinden yola çıkarak çalışma başlattı. Magnet üzerindeki bilgilerden sahibinin kimliğine ulaşan jandarma, çantanın sahibinin İstanbul’un Bahçelievler ilçesinde yaşadığını belirledi. Durumun bildirilmesi üzerine Bolu’ya gelen sahibine, kayıp çantası ve içindeki ziynet eşyaları tutanakla teslim edildi.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •