SON DAKİKA

MUDURNU TAŞÇILAR KÖYÜNDE SAĞLIK TARAMASI YAPILDI

Mudurnu’nun taşçılar köyünde "Sağlıklı Hayat İçin Bizim Köyde Buluşuyoruz" projesi kapsamında köylülere sağlık taraması yapıldı.

MUDURNU TAŞÇILAR KÖYÜNDE SAĞLIK TARAMASI YAPILDI
A- A+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Bolu Valiliği koordinesinde İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde, uzman doktorların katılımıyla hastalıkları erken teşhis etmek, köyde yaşayan vatandaşlara  yerinde sağlık hizmeti vermek amacıyla başlatılan "Sağlıklı Hayat İçin Bizim Köyde Buluşuyoruz" Projesi Mudurnu’nun  Taşçılar köyünde gerçekleştirildi. 

Farklı branşlarda yer alan doktor ve hemşirelerin katılımları ile köyde yaşayan vatandaşlara kardiyoloji, nöroloji, enfeksiyon hastalıkları, göz, fizik tedavi, dahiliye, aile hekimi, iç hastalıkları gibi alanlarda muayene, tetkik ve tarama yapılan ziyarette,  bu ziyarette kanser tarama, evde sağlık, diyetisyen, diş muayene ve tarama, sigara bırakma, aşı, mhrs randevu gibi birçok alanda bilgilendirmeler yapıldı. 

Köyde yaşayan vatandaşlara yönelik olarak yapılan tarama ve ölçüm hizmeti köylüler tarafından memnuniyetle karşılanırken vatandaşlar kendilerine dağıtılan bildirim broşürlerinden aldı.

Taramaya Mudurnu Devlet Hastanesi Başhekimi Edip Adıgüzel, Mudurnu Devlet Hastanesi Başhemşiresi Sevinç Gönül, Mudurnu Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü Üzeyir Altuğ uzman hekimler, hemşireler, Mudurnu Ak Parti İlçe Başkanı Hüseyin Yağın ve beraberindeki heyet refakat ederken, taramaya çok sayıda vatandaş katıldı. 

Reklam
Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.