SON DAKİKA

MEHMET YILMAZ GÖKÇESU MENGEN BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Mehmet Yılmaz Cumhuriyet Halk Partisinden Mengen Belediye Başkan adayı olacağını duyurdu.

MEHMET YILMAZ GÖKÇESU MENGEN BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞINI AÇIKLADI
A- A+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Belediyeciliği iyi bilen biri olan uzun yıllar belediye de inşaat teknikerliği yapan ayrıca memur hayatında da başaralı  olan  Mehmet Yılmaz geçmiş birikimine güvenerek iyi bir belediye başkan adayı olacağını düşünerek Cumhuriyet Halk Partisinden Gökçesu Mengen Belediye Başkan adayı olacağını duyurdu .

MEHMET YILMAZ KİMDİR?

1964 yılında Karabük yenice ilçesinde doğdum ilk orta ve lise öğrenimimi burada tamamladıktan sonra ön lisans eğitimini Akdeniz üniversitesi ispata mühendislik fakültesi Burdur meslek yüksek okulu inşaat bölümünü 1986 yılında tamamladım.

 1992 yılında Gökçe su belediyesi tarafından yapılan teknikerlik sınavını kazanarak 1993 yılında memur olarak göreve başladım 2006 yılına kadar bu görevi ifa ettim 2006 yılında Mengen belediyesine tayin oldum.

2008 yılında da Bolu belediyesine tayin oldum halen Bolu belediyesi inşaat teknikeri olarak görev yapmakta iken 2024 seçimlerinde CHP partisinden belediye başkanı adayı olmak üzere görevden çekilme hakkımı kullanarak aday oldum evli ve 2 çocuk babasıyım. İfadelerine yer verdi.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.