SON DAKİKA

Mahalle muhtarları içinde en genç aday Tolga Toktamış 26 yaşında

Bolu’nun Karamanlı Mahallesi'nde 4150 Seçmen 10 muhtar adayı için oy kullanacak

Mahalle muhtarları içinde en genç aday Tolga Toktamış 26 yaşında
A- A+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Haber:İbrahim ATALAY

Karamanlı Mahallesi en genç muhtar adayı Tolga Toktamış, seçim çalışmalarını yalnız mahallesinde değil, diğer mahallelerde de sergiliyor. Afişlerini İhsaniye mahallesi, Bahçelievler Mahallesine de asarak seçmenleri etkilemeye çalışıyor. 

Tolga Toktamış “Ben yıllardır bu mahallede doğdum, büyüdüm, dedemin ve babamın işi olan tabaklık ile kasaplık işiyle uğraşıyorum. Mahallemizi, dolayısıyla seçmenimizi çok iyi tanıyorum”dedi.

Tolga Toktamış “26 yaşımda muhtar adayı oldum. Karamanlı Mahallesinde esnaflık yapıyorum. Mahallemizde insanlar hizmet edecek dinamik genç bir aday çıkmasını istiyor ve destek oluyorlar. Bende günün belirli saatlerinde değil her zaman seçmenin emrinde olacağım. Mahallemizin eksiklerini biliyorum. Muhtarlık binasını daha iyi hizmet vermek için mahallenin orta kısımlarında olmasından yanayım mahallemizle içi çe olmak için muhtarlık ofisini de Yeşil Cami civarında oluşturacağım.” dedi. 

Tolga Toktamış “Ben muhtarların genç insanlardan olmasından yanayım. Çünkü gençliğin verdiği enerjiyle daha çok çalışırız. Daha çok hizmet yaparız.” dedi.  

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

2 yorum yapılmış

  • Karamanlı Mahallesi Halkı (3 ay önce)
    Artık mahallemize genç bir muhtar lazımdı çok sevindik Tolga’yı görünce inşallah olursun kardeşim
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Üst Yakalı (3 ay önce)
    Adamsın Tolga mahalle senin enerjinle güzelleşecek :)))
    %100
    %0
    Yanıtla