SON DAKİKA

Lavabolarda ki küçük delikler ne işe yarar?

Lavaboların sıkça gözden kaçan detayı olan küçük deliklerin aslında önemli bir işlevi var. Ellerimizi yıkarken veya lavaboyu kullanırken sıklıkla dikkatimizi çeken bu detay, aslında lavabonun düzgün bir şekilde çalışmasını sağlıyor.

Lavabolarda ki küçük delikler ne işe yarar?
A- A+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

HABER MERKEZİ

Bu küçük delikler, lavabonun suyun tahliye sürecini düzenlemek için özel olarak tasarlanmıştır. Normalde suyun tahliye edilmediği durumlarda, lavabonun taşmasını önlemek için bu delik devreye girer. Ayrıca, suyun biriktiği ve normal tahliye yollarının yetersiz kaldığı durumlarda da bu delik sayesinde fazla suyun lavabodan dışarıya akması sağlanır.

Bu detay, günlük hayatta basit gibi görünse de aslında lavabo kullanımını daha güvenli ve rahat hale getirir. Suyun doğru şekilde tahliye edilmesini sağlayarak, lavabonun taşmasını önler ve kullanıcıların lavabo kullanımını kolaylaştırır.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.