SON DAKİKA

Kıbrıscık sportif yetenek tarama testleri başladı

Kıbrıscık Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Projesi’nin ilk ölçümleri tamamlandı.

Kıbrıscık sportif yetenek tarama testleri başladı
A- A+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen Spora Yönlendirme Projesi’nin amacının, spora devam eden ilçe sporcularının sayısını arttırmak, yeni yeteneklere ulaşmak, spora teşvik etmek ve üç aydır devam eden sportif çalışmalarda hedeflenen 2024 başarılarını maksimuma çıkarılacağı belirtildi. 

Yetenek taramasında başarı gösteren sporcu adaylarına Kıbrıscık Kaymakamlığı ve İlçe Spor Müdürlüğü tarafından spor çantası hediye edilerek yatkın oldukları ve ilgi duydukları spor branşlarına yönlendirilerek çıkan sonuçlar doğrultusunda yeni sportif kursların hayata geçirileceği açıklandı.

Ölçümler İlçe Gençlik ve Spor Müdür Vekili tarafından Kıbrıscık Ortaokulu Spor Salonu, İlçe Stadyumu ve Köylere Hizmet Götürme Birliği Spor Salonunda yapıldı. 

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.