SON DAKİKA

Kıbrıscık Sporcuları, Nadas Gölü'nde Çevre Temizliği İle Bilinç Oluşturdu

Kıbrıscık Gençlik ve Spor Müdürlüğü, çevre bilincini artırmak amacıyla Kıbrıscık Kaymakamlığı himayesinde önemli bir etkinliğe imza attı. Lisanslı sporcuların yanı sıra ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri de katılarak Nadas Gölü çevresinde temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Kıbrıscık Sporcuları, Nadas Gölü'nde Çevre Temizliği İle Bilinç Oluşturdu
A- A+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Kıbrıscık'ın doğal güzelliklerinden olan Nadas Gölü çevresinde gerçekleştirilen etkinlikte, sporcular beyaz eldivenlerle donanarak çevreyi temizledi. Kıbrıscık Kaymakamı A. Berkay DENİZ, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü İbrahim DAMAR, İlçe Tarım Müdürü Adem KÖKSAL ve İlçe Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakfı Müdürü Hakan TOMBAK'ın nezaretinde yapılan temizlik, yaklaşık 2 saat sürdü.

Çevre Bilinci Aşılandı

Etkinlikle, özellikle genç sporculara çevre temizliği konusunda bilinç kazandırılmaya çalışıldı. Kıbrıscık'ın merkezine yakın olan Nadas Gölü'nde yapılan bu temizlik çalışmasıyla, doğal güzelliklerin korunması ve çevre bilincinin yaygınlaştırılması hedeflendi.

Organizasyonun Sonu

Sporcuların verimli vakit geçirdiği etkinlik, kaymakamlık tarafından düzenlenen ikramların ardından sona erdi. Aynı zamanda etkinlik sırasında bolca fotoğraf çekildi, bu da etkinliğin anısının kalıcı olmasını sağladı.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.