SON DAKİKA

İyi Parti Bolu‘da hareketli saatler...

Bolu’da yerel seçimin dengesini değiştirecek parti gözüyle bakılan İYİ Parti’de kimin aday olacağı merak edilirken siyasi kulislerde başarılı Merkez İlçe Başkanı Murat Güler’in ismi geçiyor.

İyi Parti Bolu‘da hareketli saatler...
A- A+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

İYİ Parti’nin sahada arı gibi çalışan başarılı Merkez İlçe Başkanı Murat Güler’in 31 Mart yerel seçimlerinde belediye başkan adayı olabileceği söylentileri yayıldı. Partisinin tüm saha etkinliklerinde aktif olarak çalışan ve partinin toplum tarafından bilinen yüzü haline gelen Güler’in parti genel merkezi tarafından belediye başkan adaylığı için değerlendirildiği ve bu konuda kendisi ile görüştüğü bilgisine ulaşıldı. Bolu merkez başta olmaz üzere ciddi bir oy potansiyeline sahip olan İYİ Parti’de Güler isminin parti tabanı tarafından olumlu şekilde karşılanacağı düşünülüyor. Güler’İn adaylık durumunun bu ayın 26’sında yapılacak görüşmelerin neticesinde belli olacağı gelen diğer bilgiler arasında. 

Haber Kaynağı, bolugercek.com.tr

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

1 yorum yapılmış

  • samet (3 ay önce)
    Bu arkadaşı sahada kim görmüş birtek kare resim yok yapmayın kimse tanımıyor başkanı
    0
    0
    Yanıtla