SON DAKİKA

İLHAN DURAK'TAN İDDİALI SÖZLER

Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan adayı olarak duyurulmasının ardından İlhan Durak açıklamada bulundu. Durak, “Allah nasip ederse 31 Mart’ta muzaffer olacağız. Kendi menfaatlerinden ziyade Bolu'nun menfaatlerini düşünen bir ekip ile belediyeye yürüyeceğiz” dedi.

İLHAN DURAK'TAN İDDİALI SÖZLER
A- A+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Parti Genel Merkezinden Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan adayı, İlhan Durak oldu. Ardından İlhan Durak, Büyük Cami önünde basın mensuplarına bir açıklamada bulundu.

“ADİL DAVRANMAYI BAŞARACAĞIZ”

Durak, “Öncelikle Genel Başkanımız Bahçeli’ye bu kutlu görevi bize layık gördüğü için teşekkür ediyorum. Bizim mahcup olmamamız gerekiyor. Genel seçimi atlattık. Güzel bir teşkilatımız var. Yerel seçimlerde de hep beraber tüm teşkilatımız ile birlikte aramızdaki bağı daha güçlü hale getirmek için hep birlikte yürüyeceğiz. Bolu’da İzzet Baysal ruhunu yaşatacağız. Alın terimizi, gençliğimiz enerjimizi Bolu’yu imar etmek için Bolularla istişare ederek hep birlikte başaracağız. Adil davranmayı başaracağız” dedi.

“BOLU’NUN MARKA DEĞERİNİ YÜCELTMEK İÇİN MÜCADELE EDECEĞİZ”

Belediye Başkanı olduğunda adaletli, hakkaniyetli adil bir yönetim anlayışı benimseyeceğini söyleyen Durak, “Allah nasip ederse de 31 Mart’ta muzaffer olacağız. Ekibimiz donanımlı. Kendi menfaatlerinden ziyade Bolu’nun menfaatlerini düşünen bir ekimiz ile belediyeye yürüyeceğiz. Şahsımızı Bolu’nun marka değerini yüceltmek için mücadele edeceğiz. Önümüzdeki günlerde aday tanıtım toplantısı gerçekleştireceğiz, projelerimizi aktaracağız” ifadelerini kullandı.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.