SON DAKİKA

“HAYAL SATMAYA DEVAM EDİYOR”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı İlhan Durak, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın Bolu Belediyesi tarafından ihaleye çıkılan ‘Yaşlılar Köyü’ projesi ile ilgili vatandaşların gözünü boyamaya çalıştığını belirtti.

“HAYAL SATMAYA DEVAM EDİYOR”
A- A+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Bolu Belediyesi tarafından ‘Yaşlılar köyü’ ihaleye çıkıldı.  Projenin ihalesine çıkılmasına dair MHP İl Başkanı İlhan Durak açıklama yaparak tepki gösterdi.

İlhan Durak , Tanju Özcan için “Yaşlılar Köyü projesi için ihaleye çıkarak seçim döneminde hayal satmaya devam etmektedir” ifadelerini kullandı.

Durak, “Bolu Belediye Başkanı göreve geldikten sonra kendinden önceki dönemde Belediyemize bin bir zahmetle kazandırılan, kendisinin ise miras kalmış gibi şaibelerle büyük bir kısmını sattığı elde kalan kısmına da 100.Yıl Cumhuriyet Parkı yapacağını vaat ettiği Büyüksu Kenarındaki Eski Orman fidanlığı arazisine yapılacak park için ilk kazmayı 04 Mayıs 2023 de vurduğunu basında duyurmasına rağmen projede bir arpa boyu yol alınamadı, kazmada vurulduğu yerde kaldı. Yapımı için çıkılan ihaleler arka arkaya iptal edildi.

57 ayın kaybını, görev süresinin bitimine 3 ay kala yaptığı göz boyamalarla telafi edebileceğini sanan Başkan, şimdi de Yaşlılar Köyü projesi için ihaleye çıkarak seçim döneminde hayal satmaya devam etmektedir. Hemşehrilerimizin, hayal satanların kendisine verilen yetkiyi nerelerde heba ettiğini gayet iyi bilmektedir” diyerek tepki gösterdi.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.