SON DAKİKA

BODRUM GELSİN…
HAFTALAR SONRA PUAN ALABİLDİK

Boluspor deplasmanda Giresunspor'u 1-0 yenerek haftalar sonra 3 puan kazandı.

HAFTALAR SONRA PUAN ALABİLDİK
A- A+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Trendyol 1. lig 9. hafta maçında Boluspor sahaya Çağlar, Posmac, Oğuz, Berk, Kubilay, Bettaieb, Naby, Onur, Kayamba, Furkan, Ercan onbiri ile çıktı. 

İlk yarıda iki ekip de rakip kalede önemli pozisyon bulamadı. Devrenin bitiş düdüğü ile birlikte Giresunspor'da Kadir ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışında kalınca, ev sahibi ekip ikinci yarıyı sahada 10 kişi tamamladı. 

NABY İLE GELEN 3 PUAN

İlk devreye nazaran rakibinin de eksik olması nedeniyle rakip sahada daha çok gözüken Boluspor 60. dakikada Naby Oulare'nin kafa vuruşunda ve Mehmet Keskin'in ters dokunuşu ile 1-0 öne geçti. Kalan bölümlerde başka gol olmayınca Boluspor kritik mücadeleyi zor da olsa 1-0 kazanmasını bildi. Ligde 9 puana ulaşan Boluspor derin bir nefes alırken, Giresunspor ile arasındaki puan farkını 4'e çıkarttı.

HAFTAYA RAKİP BODRUM FK

Boluspor, 2 hafta sonra galip gelmeyi başardı. Boluspor haftaya sahasında Bodrum FK ile karşılaşacak. 28 Ekim'de oynanacak olan mücadele saat 16.00'da Bolu Atatürk stadyumunda oynanacak.  

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.