SON DAKİKA

Göynük'ten TDV'nin vekaletle kurban bağışı kampanyasına rekor bağış

Göynük İlçe Müftülüğü tarafından Türkiye Diyanet Vakfı 2024 yılı vekaletle kurban bağışı kapsamında yapılan çalışmalar neticesinde Göynük'te kampanyaya rekor düzeyde katılım oldu.

Göynük'ten TDV'nin vekaletle kurban bağışı kampanyasına rekor bağış
A- A+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Göynük İlçe Müftülüğünden yapılan açıklamada “oluşturduğumuz bir ekiple İlçede bulunan 66 köy ve 143 mahalleyi tek tek kapı kapı ziyaret ederek kampanyanın tanıtımını yaptık ve bağışta bulunmak isteyenlerin bağışlarını teslim aldık.

 Yaptığımız bu çalışmaya halkımız büyük bir teveccüh gösterdi. 14.500 nüfuslu ilçemizde toplam 341 yurtiçi ve yurtdışı vekaletle kurban bağışı toplanmıştır. Bu rakam  Göynük'te her 42 kişiden birinin TDV aracılığıyla vekalet yoluyla kurban bağışında bulunduğu anlamına gelmektedir. Desteklerinden ve teveccühlerinden ötürü necip halkımıza, emek ve gayretlerinden ötürü fedakar hocalarımıza teşekkür ederiz. Yüce Rabbimiz ulu dergahında kabul etsin” ifadeleri kullanıldı.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.