SON DAKİKA

BOLUSPOR RAHAT BİR NEFES ALDI
FİFA VE CAS BORÇLARI ÖDENDİ

Boluspor, geçmiş dönem borçlarını ödeyerek transfer yasağı tehlikesinden kurtuldu ve 'Ulusal Kulüp Lisansı'na hak kazandı.

FİFA VE CAS BORÇLARI ÖDENDİ
A- A+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Boluspor, geçmiş dönemdeki alacakları sebebiyle başını ağrıtan CAS ve FIFA'daki davaların gölgesinde kalmıştı. Ancak kulüp, Haris Hajdarevic, Bekim Balaj, Guido Koçer, Yusuf Emre Gültekin, Muhammet Bayır, İsmail Konuk, Hakan Canbazoğlu, Ufuk Budak, Deniz Kök, Yılmaz Özen, Zeki Acer ve Ahmet Murat Yolcu gibi isimlere olan borçlarını faizleri ve masraflarıyla birlikte ödeyerek bu belirsizlikten sıyrıldı.

Borçların ödenmemesi durumunda Boluspor, Kulüp Lisansı alamama riskiyle karşı karşıyaydı. Üstelik bu durum, üç dönem transfer yasağı ve puan silme cezasını da beraberinde getirebilirdi. Ancak Boluspor Yönetim Kurulu, gerekli ödemeleri zamanında gerçekleştirerek bu olumsuz ihtimallerin önüne geçti.

Yapılan ödemelerin ardından Boluspor, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) 'Ulusal Kulüp Lisansı' almaya hak kazandı. Bu başarı, kulübün geleceğini olumlu yönde etkileyecek ve sportif başarılara kapı aralayacak.

Boluspor'un bu açıklaması, taraftarları da sevindirdi. Kulübün ekonomik sıkıntılarından sıyrılarak sporda başarıya odaklanması, camianın yüzünü güldürdü. Kulüp, bu ödemelerle birlikte maddi açıdan rahat bir nefes aldı ve yeni projelere odaklanma fırsatı yakaladı.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.