SON DAKİKA

MUDURNU'DA KADIN GÜCÜ
FATMA CANTÜRK PEKCAN, BAŞKAN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Mudurnu'nun geleceğine katkı sağlamak amacıyla Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan Fatma Cantürk Pekcan, liderliği altında kadınların etkin rol alacağı, şeffaf, güçlü ve güvenilir hedeflere odaklı bir Mudurnu vizyonunu paylaştı.

FATMA CANTÜRK PEKCAN,  BAŞKAN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI
A- A+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Pekcan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğindeki siyasi çerçeveye vurgu yaparak, partisinin memleketin kalkınma hedeflerinde önemli bir rol oynayacağına olan inancını dile getirdi. "Kadın eli değen her yerin güzelleşeceği" ilkesiyle hareket eden Pekcan, Mudurnu'yu daha yaşanabilir ve güçlü bir ilçe haline getirme amacıyla adaylığını koymuş durumda.

Pekcan, "Hep yeni, hep ileri" ilkesiyle Mudurnu'nun güçlü kadın mirasına sahip çıkma kararı aldığını ve ilçeyi layık olduğu şekilde büyütmek, geliştirmek ve güçlendirmek için destek ve güven istediğini ifade etti. Ayrıca, Mudurnu'nun kültürü, doğası ve tüm güzellikleriyle buluşan bir geleceği birlikte inşa etme çağrısı yaptı.

Kadınların siyasette etkin ve güçlü olmalarını destekleyerek, kadın-erkek işbirliğiyle daha güzel yarınlar inşa etmeyi hedeflediğini belirten Pekcan, diğer aday adaylarına başarılar dileyerek Mudurnu'yu aydınlık bir geleceğe taşıma azmi ve kararlılığı içinde olduklarını vurguladı.

Fatma Cantürk Pekcan, hemşehrilerinden alacakları destekle ve partisinin gücünü arkasına alarak Mudurnu'nun geleceğini birlikte şekillendirmeye davet etti. 

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.