SON DAKİKA

EMEKLİ MAAŞINA EK GELİR FIRSATI

SSK, Bağ-kur ve Emekli Sandığı mensupları için beklenen o haber sonunda geldi. En düşük 7.500 TL emekli aylığı alan maaşına ek 10.000 TL'ye varan promosyon ödemesinden yararlanabiliyor. Ağustos ayına özel banka promosyon kampanyaları ve başvuru şartları detayları…

EMEKLİ MAAŞINA EK GELİR FIRSATI
A- A+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Ay sonunu getirmekte zorlanan, artan zamlarla birlikte maddi olarak zorluk yaşayan vatandaşlara o bankalar el uzattı. Emeklilerin promosyon yarışına yeni bir soluk getiren Ağustos ayına özel kampanya teklifleri sürüyor. 31 Ağustos'a kadar emekli maaşını yüksek promosyon veren bankaya taşıyan her SSK'lı emekli maaşına ek geri ödemesiz nakit desteğinden faydalanabilecek.

Promosyon yarışını kızıştıran ve 10.000 TL'ye ulaşan bu özel teklif ile yüksek promosyon veren bankaya başvuran her emekli ilk maaşı ile birlikte toplamda en az 17.500 TL ödemeden faydalanacak. Vatandaşa özel sunulan kampanyalı teklif özel bankaların belirlediği şartları karşılayan tüm emeklilere şartsız olarak sunuluyor.

Ağustos ayına özel güncellenen emekli promosyon kampanyaları Yapı Kredi, Garanti BBVA ve Akbank ile yeniden gündeme getirildi. En yüksek promosyonu veren bankayı  araştıranlar bu 3 banka içerisinde tercihini yaparak maaş hesabını taşıyabilir. EYT ile ilk kez emekli olacaklar ise dilekçede banka kısmına ilgili bankayı işaretleyerek başvuru sağlayabilir. Farklı bir bankada hesabı bulunanlar ise ilgili bankanın müşteri hizmetleri hattını arayarak emekli maaşı taşıma işlemini talep edebilir. 3 yıl boyunca aynı bankada kalan her emekli sunulan fırsattan yararlanabilir.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.