SON DAKİKA

Dünyanın En Büyük Hackathonu Bolu'da!..

Bolu Valiliğinde 1 Ekim Salı günü yapılan toplantıdan çıkan karar sevindirdi. NASA Space Apps Challenge, bu yıl ilk kez 4-5 Ekim’de Bolu’da gerçekleşiyor!

Dünyanın En Büyük Hackathonu Bolu'da!..
A- A+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Bolu Valiliği  himayelerinde; Bolu Kalkınma ve Tanıtma Vakfı koordinesinde 4-5 Ekim’de TED Bolu Kolejinde gerçekleştirilecek bu önemli organizasyon öncesinde;  Bolu Valisi  Abdulaziz Aydın'ın başkanlığında, Vali Yardımcısı Zikri Şahin, Bolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Selçuk Türk, Bolu Kalkınma ve Tanıtma Vakfı Genel Sekreteri M. Remzi Kocaman ile Yönetim Kurulu Üyesi Muafık Kılıç, İzzet Baysal Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Sert, Bağışçılar Vakfı Genel Sekreteri Öznur Akkaya, TED Bolu Koleji Müdürü Cem Dürüst, Proje İl Sorumlusu Emekli Öğretmen Kazım Karadoğan ve Proje Sorumlusu Yardımcısı Ali Murat Kılıç'ın katılımıyla değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.  

Türkiye'nin farklı şehirlerinden gelen katılımcıların; bilimsel ve teknolojik gelişmeler ışığında, teknik ve yaratıcı becerilerle uzay ve dünya problemlerine yenilikçi çözümler arayacağı organizasyonda dereceye giren katılımcılara ödül takdim edileceği bildirildi. 

 Ödüller:

1.) 30.000 TL 

2.) 20.000 TL

 3.) 10.000 TL

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •