SON DAKİKA

CHP'Lİ FAİK ÖZTRAK'TAN TANJU ÖZCAN'A
"DERDİ DİNLENİR, ÇAYINI KAHVESİNİ İÇER"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Tanju Özcan’ın CHP Genel Merkezi'ne giremeyecegi iddialarına yanıt verdi. Öztrak, “Derdi partimizde dinlenir. Çayını, kahvesini içer” dedi.

A- A+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Bolu'dan Ankara'ya “Adalet ve Değisim” adı altında yürüyüş başlatan Tanju Özcan'ın, CHP Genel Merkezi'ne alınmayacağı iddialarına yanıt verdi. 

12 Temmuz Çarşamba CHP Genel Merkezi'nde olacağı hatırlatılarak, "CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Özcan'ın parti binasına alınmaması talimatı verdiği iddia ediliyor. Bu iddialar doğru mu?" sorusu üzerine Öztrak, "Böyle bir talimat yok. Soruyu soranlar hala CHP'yi tanımamışlar. Her vatandaş gibi gelir, kendisinin de derdi partimizde dinlenir, çayını, kahvesini içer." diye konuştu.
CHP'li 15 il başkanının görevden alınacağı iddiaları var. İddialara ilişkin açıklamanız nedir?" sorusuna karşılık Öztrak, "Hayır, doğru değil." yanıtını verdi.

 

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.