SON DAKİKA

Deprem Haftasında Üniversitede Etkinlikler düzenlendi

AİBÜ Kültür Merkezinde 1-7 Mart Deprem Haftası Etkinlikleri düzenlendi.

Deprem Haftasında Üniversitede Etkinlikler düzenlendi
A- A+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Haber :Dilek Çelik 

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Kültür Merkezinde 1-7 Mart Deprem Haftası Etkinlikleri düzenlendi.

Bolu Valisi Erkan Kılıç ve AİBÜ Rektörü Alişarlı Deprem Haftası etkinliklerine katıldı,  deprem, depremde neler yapılmalı ve kurtarma da vaktin önemi, malzemelerin önemi ve çeşitleri hakkında bilgi aldılar. 

Bolu Valisi Erkan Kılıç , AİBÜ Rektörü Prof Dr. Mustafa Alişarlı  ile birlikte,  Bolu Valiliği organizesinde Bolu AFAD İl Müdürlüğü ve Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi tarafından düzenlenen 1 - 7 Mart Deprem Haftası etkinliklerine katıldı.

AFAD gönüllülerine sertifikalarının verildiği program sonunda AFAD, JAK, Bolu İtfaiyesi, UMKE, MEB AKUB, Arama Kurtarma Dernekleri ve Sivil Toplum Kuruluşları  tarafından kurulan stantları gezen Vali Erkan  Kılıç, Rektör Prof.Dr. Mustafa Alişarlı, stantlarda sergilenen arama-kurtarma teçhizatlarını inceledi; çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Fotoğraf sergisini gezdi.  

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.