SON DAKİKA

TANJU ÖZCAN SON SÜRAT YÜRÜYOR
“DEĞİŞİM KAÇINILMAZ”

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu’dan Ankara CHP Genel Merkezi’ne başlattığı “Değişim ve Adalet” adı altındaki yürüyüşünün ikinci gününde açıklamada bulundu. Özcan, “CHP Genel Merkezindekilerin korktuğu gibi olacak. Değişim kaçınılmaz.” dedi.

“DEĞİŞİM KAÇINILMAZ”
A- A+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

HIZIR İLYAS YILDIRIM

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “Değişim ve Adalet” adı altında başlattığı yürüyüşün ikinci gününde 40 kilometreyi geride bıraktı. Bolu-Ankara arası yaklaşık 200 kilometrelik yolu 10 günde tamamlamayı amaçlayan Özcan’a yürüyüşünde birçok vatandaş eşlik etti.

“BÜYÜK BİR İNANÇLA BAŞLADIK”
Yürüyüş sonrası yapılan molalarda basın mensuplarına açıklamada bulunan Özcan, “Yürüyüşümüze büyük bir inançla başladık. Bunun sonucunda da Ankara’ya umutlu bir şekilde giriş yapacağız. Değişimden kaçınan, koltuktan kalkmayı reddeden CHP Genel Merkezindeki korku ve paniği görüyoruz. Onların korktuğu gibi olacak. Değişim kaçınılmaz.” dedi.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.