SON DAKİKA

METİN SOYGÜR, AK PARTİ'DEN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI
“DAHA ÖNCE EN İYİSİNİ BİZ YAPTIK, YİNE BİZ YAPARIZ”

Metin Soygür, Mudurnu Belediyesi Başkan Aday adaylığını duyurdu. Soygür, yaptığı açıklamada “31 Mart seçimlerinde vatandaşların teveccühünü hissederek talepleri noktasında tekrar aday olma yoluna girdik. Daha önce en iyisini biz yaptık, yine biz yaparız düsturuyla aday adaylığımı ilan ediyorum” ifadelerine verdi.

“DAHA ÖNCE EN İYİSİNİ BİZ YAPTIK, YİNE BİZ YAPARIZ”
A- A+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Haber: Sevgi PİLGİ

Mudurnu Belediyesi Eski Başkanı Metin Soygür, Ak Parti'den Aday Adaylığını açıkladı.

Geçmiş dönemlerde ekip ruhu ve Mudurnu halkının desteği ile memleketin her alanında hem sosyal hem de belediyecilik alanında hizmet verdiğini söyleyen Metin Soygür, “31 Mart seçimlerinde vatandaşların teveccühünü hissederek talepleri noktasında tekrar aday olma yoluna girdik. Daha önce en iyisini biz yaptık, yine biz yaparız düsturuyla bugün ilçe başkanına teslim edeceğimiz evraklarla aday adaylığımı ilan ediyorum. Beni destekleyecek herkese çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

“GECE GÜNDÜZ KOŞTURACAĞIZ”

Ak Parti’nin Türkiye 100 yılı vizyonuyla bir çıkışı olduğunun altını çizen Soygür, “Bu çıkış misyonuyla biz Mudurnu olarak neredeyiz, nerede olmamız lazım, nasıl geliştireceğiz bunun çabasında olacağız. Sahip olduğumuz bilgi birikimi ile Mudurnu’nun kalkınmasına, sosyal eğitimden sağlığa kadar her alanda Mudurnu’muzu bu yüz yılı içerisine nasıl katabilirizin yollarını arıyoruz. Bu inancı ve tecrübeyi kendimizde hissediyoruz. Mudurnu’nun çevre düzenlemeleriyle park alanlarıyla, sosyal alanlarıyla daha yaşanılabilir, daha sosyal, turizm alanlarıyla daha gelişmiş, kalkınmış Mudurnu oluşturabilmek için sizden aldığımız destek ile gece gündüz koşturacağız” dedi.

“GÖÇ VEREN DEĞİL GÖÇ ALAN BİR MUDURNU”

Gençlerin Mudurnu’yu terk etmeyi düşündüklerini söyleyen Soygür, şunları dedi:  “Gençlerimizi burada tutmamız lazım. Mudurnu’nun gelişmesi, kalınkması ile gençler burada duracak. İstihdam alanlarımızı genişletebilirsek, daha ferah daha gelişmiş sosyal alanlarıyla bir Mudurnu oluşturabilirsek onları tutabiliriz. Göç veren değil göç alan bir Mudurnu oluşturmamız lazım.  Bunu da yapabilecek kurum belediyedir. Geçmişte yaptığımız tecrübemiz ile yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. 5 bin nüfuslu Mudurnu’yu kalkınmış bir hale getireceğiz. Bu kutsal yolda bana verdiğiniz destekten dolayı çok teşekkür ediyorum.”

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.