SON DAKİKA

CHP'DEN GAZETEMİZE ZİYARET

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez İlçe Başkanı Çetin Uç gazetemizi ziyaret etti.

CHP'DEN  GAZETEMİZE ZİYARET
A- A+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

CHP Merkez İlçe Başkanı Çetin Uç , 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Bolu Hedef Gazetesi’ni ziyaret etti.  Uç’a partililer de eşlik etti.

Yapılan ziyarette Çetin Uç,  gazetemiz imtiyaz sahibi Barış Dişli ve Murat Dişli’yi ve gazetemiz çalışanlarının gününü kutladı.

Çetin Uç, ziyarette “Vatandaşların aydınlatılmasında basına büyük bir görev düşmektedir. Gece gündüz demeden,  emeğini hakkıyla yerine getiren basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum. Gazeteciler seçimden seçime değil her gün hatırlanmalı ve değer verilmelidir” İfadelerine yer verdi.

Barış Dişli ve Murat Dişli de nazik ziyaretten ötürü kendilerine teşekkür etti. Ardından günün anısına fotoğraf çekildi.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.