SON DAKİKA

CHP KIBRISCIK'TA YAPRAK DÖKÜMÜ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kıbrıscık İlçe Örgütü'nde 22 isim istifa etti. Üyeler, partiden ilke ve ideolojiden yoksunluk, partideki tutarsızlıklar ve antidemokratik yaklaşımlarından rahatsızlık duydukları gerekçesiyle istifa ettiklerini belirtti.

CHP KIBRISCIK'TA YAPRAK DÖKÜMÜ
A- A+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Bolu’nun Kıbrıscık İlçesinde CHP’li bazı meclis üyeleri partiden istifa etti.

Üyeler, istifa ettiklerini, “Bizler, aşağıda imzası bulunan Kıbrıscık Cumhuriyet Halk Partisi Üyeleri olarak; ilçe parti örgütünün içinde bulunduğu yönetimsel zaafiyet, ilke ve ideolojiden yoksunluk, uygulamalarında gösterdiği tutarsızlıklar ve antidemokratik yaklaşımlarından rahatsızlık duymaktayız.

2019 yerel seçimlerinden başlayan ve günümüze uzanan süreçte, ilçemizde partiyi ayakta tutan sol ve sosyalist anlayışa sahip üyeler, tüm özverili çalışmalarına rağmen dışlanmaktadır. Bunun son aşaması, geçtiğimiz Aralık ayı içinde gerçekleştirilen parti içi ön seçimde (temayül yoklaması) ortaya konmuştur. Özellikle bir aday adayını desteklemek amacıyla, yoğun yeni üye kayıtları yapılmış, buna karşın yıllardır bu partiye emek veren üyelerin oy kullanmalarının çeşitli şekillerde önüne geçilmiştir.

Sürekli olarak tekrarlayan bu çeşit ayak oyunlardan rahatsızız. Yıllardır onurla taşıdığımız Cumhuriyet Halk Partisi Üyeliğinden istifa ediyoruz. Bundan böyle siyasal mücadelemizi, emek cephesinden sol ve sosyalist yapılar içinde sürdüreceğimizi kamuoyuna saygıyla duyururuz.” açıklamasıyla duyurdular.

İşte istifa eden o isimler:

Adem Ercan, Hüseyin Bağlan,Ayşe Dağ, İsmail Özkan, Bahatrtin Şocat, Kamil Tekin, Bünyamin Ercan, Mehmet Bayer, Doğan Dağ, Melike Bağlan, Doğan Oflaz, Nazım Tekindor, Ercan Elçin, Ramazan Ertem, Fatma Çeltek, Sabri Çeltek, Feyzullah Cerlet, Saip Altuncu, Halil İbrahim, Cerlet Saip Tombak,Hasan Kadıoğlu, Serhan Orhan.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.