SON DAKİKA

SPK Onay verdi
Borsada 3 şirket daha Halka Arza Çıkıyor

SPK'dan yapılan açıklamaya göre, 3 şirket daha halka arz oluyor.

Borsada 3 şirket daha Halka Arza Çıkıyor
A- A+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Son zamanlarda en çok dikkat çeken borsa işlemlerinden olan halka arzlar için yeni haber geldi. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), bugün yayınladığı haftalık bülteninde üç yeni halka arz işlemini gerçekleştirdi. Halka arza çıkacak olan şirketlerin isimlerini haftalık bülteni aracılığıyla duyuran SPK, halka arz bekleyen şirketlere dair ayrıntıları paylaştı. Halka arzla birlikte borçlanma yapacak şirketler de belli oldu.

Bugün 2023/52 sayılı haftalık bültenini yayınlayan SPK, merakla takip edilen halka arzlara yenilerini ekledi. Üç şirketin daha halka arzının gerçekleşeceğini bildiren SPK, meraklıları içi şirketlere dair bilgi verdi. Halka arzların kaçtan gerçekleşeceği de SPK bülteni ile ortaya çıktı. Peki hangi şirketler halka arz olacak?

İşte halka arz olacak şirketler…

Bugün üç şirketin halka arzını onayladığını duyuran SPK; Hat-San Gemi İnşaat Bakım Onarım Deniz Nakliyat Sanayi ve Ticaret AŞ, Reeder Teknoloji Sanayi ve Ticaret AŞ ve Adra Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ için onayı verdi. Hat-San Gemi İnşaat Bakım Onarım Deniz Nakliyat Sanayi ve Ticaret AŞ'nin 22,60 liradan halka arz edileceğini duyuran SPK; Reeder Teknoloji Sanayi ve Ticaret AŞ'nin 9,30 liradan, Adra Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ'nin ise 22,66 liradan ilk halka arzını onayladığını borsa takipçileri için paylaştı.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.