SON DAKİKA

Bolu'nun en büyük mahallesinde beş aday: 20.000 seçmenli Sağlık Mahallesinde kim kazanacak?

Bolu da 20 bin seçmeni bulunan Sağlık Mahallesinde şu anda 5 Aday çekişiyor. Adayların ikisi Çorum, biri Yığılca, biri Kıbrıscık ve biride Dörtdivanlı

Bolu'nun en büyük mahallesinde beş aday: 20.000 seçmenli Sağlık Mahallesinde kim kazanacak?
A- A+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Haber:İbrahim ATALAY

Sağlık Mahallesinde 2019 Muhtarlık seçimlerinde 18.000 seçmen oy kullanırken, bu yıl seçmen sayısı 20 bin kişiyi buldu. Muhtar Murat Çakır, “Bolu’nun  en kalabalık ilçesi Gerede Merkezde seçmen sayısı  bizim mahalledeki seçmen sayısında az. Bizim mahallede şu anda ben dahil 5 aday çekişiyoruz.  2014 seçimlerinde 3 aday çekiştik. Ben 6017 oy alarak seçildim.2019 seçimlerinde 10 aday vardı, 3409 oy alarak seçildim. Şu anda 5 aday olan mahallede 20.000 seçmenden 5 aday oyları paylaşacağız. Bolu’da Sağlık Mahallesine muhtar seçilmek demek, bir çok ilçe belediye başkanlarından fazla oy almak demektir” dedi.


Diğer 4 adayı tanıyalım;


Zeki Şahin, Sağlık mahallede Yığılca kökenli insanların kalabalık olması ve diğer oylarla muhtar seçilmek için ekibiyle birlikte seçmenden oy istiyor.


Mustafa Kıvrak “Halka Hizmet, Hakka Hizmet”  sloganıyla seçmenden oy istiyor. Mustafa Kıvrak yine mahallede kalabalık olan Kıbrıscıklı hemşerilerinin ve diğer seçmenlerin oylarını almak için çalışmalarını sürdürüyor.


Cemil Sevim; “Sağlık Mahallesi Birlikte daha güçlü” sloganıyla Sağlık Mahallesinde çoğunluk olarak yerleşmiş Dötrtdivanlı hemşerilerinden ve diğer seçmenlerden alacağı oylarla Muhtarlık çalışmalarını sürdürüyor. 


Sağlık Mahallesi Muhtarının memleketi Çorum ‘dan olan,  Ferami Dalkılıç’da Sağlık Mahallesi muhtarlığına aday olarak çalışmalarını sürdürüyor.


Sağlık Mahallesi’nde 2 dönemdir Muhtarlık yapan, mahalleye Bolu’da hiçbir muhtarın sahip olmadığı Muhtarlık Binası kazandıran Murat Çakır 3. Dönemde aday olduğunu açıkladı.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

1 yorum yapılmış

  • Okuyucu (3 ay önce)
    Zeki şahin dinamik çalışkan bi adamdır. Sağlık mahallesinde yılmadan eniyi hizmet yapacak ve mahalleye belediyeden hizmet getirecek adamlardan eniyisi dir. İnş o mahallede bulunan saygı değer insanlar bu degerli insanin kıymetini anlar...
    0
    0
    Yanıtla