SON DAKİKA

Bolulu Hemşehrimiz Kastamonu'ya Kaymakam Atandı

Bolu'nun yetiştirdiği başarılı isimlerden biri olan Kezban Yerlikaya Akpınar,Kastamonu'nun Seydiler İlçesi'nde Kaymakam olarak atanarak görevine başladı. İçişleri Bakanlığı'nın titizlikle yürüttüğü atama sürecinde dikkat çeken Kezban Yerlikaya Akpınar, ilçenin yeni yöneticisi olarak hizmet verecek.

Bolulu Hemşehrimiz Kastamonu'ya Kaymakam Atandı
A- A+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

1997 yılında Bolu'da dünyaya gelen Kezban Yerlikaya Akpınar, eğitim hayatına Bolu Kıbrıscık Yatılı İlköğretim Bölge Okulu'nda başladı. Ardından, lise eğitimini Bolu İzzet Baysal Anadolu Lisesi'nde tamamladı. Üniversite eğitimine Hacettepe Üniversitesi Maliye Bölümü'nde devam eden Yerlikaya Akpınar, buradan şeref öğrencisi olarak mezun oldu.

Profesyonel hayatına Afyonkarahisar Valiliği'nde Kaymakam Adayı olarak başlayan Yerlikaya Akpınar, başarılı bir staj dönemi geçirdi. Refiklik stajlarını Ankara-Gölbaşı ve Balıkesir-Altıeylül ilçelerinde tamamlayarak tecrübe kazandı. Giresun'un Piraziz ilçesinde Kaymakam Vekilliği görevinde bulunduktan sonra, İçişleri Bakanlığı'nın atama onayıyla 2023 yılında İlçe Kaymakamı olarak görevlendirildi.

İlçeye Hizmete Başladı

Göreve başladığı tarihten itibaren İlçe Kaymakamı olarak Seydiler'e hizmet etmeye başlayan Kezban Yerlikaya Akpınar, vatandaşların taleplerini dinleyerek, ilçenin gelişimi için çalışmalarını sürdürüyor. Bolu'nun yetiştirdiği bu değerli ismin, Kastamonu'nun Seydiler İlçesi'ne getirilmesi, ilçe halkı tarafından memnuniyetle karşılanıyor.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.